2008. december 17., szerda

Seo Seo Seo

Annyira sok helyen olvasok a keresőoptimalizálásról, hogy azt el sem tudom mondani...
Megveszünk egy weboldalt, kitaláljuk mit szeretnénk közkinccsé tenni és hajrá, jönnek a látogatók vagy nem. Többnyire persze nem. Ezért kell a seo. Persze nagyon jó ha én készítek egy oldalt ami kulcsszavakkal van tele és a googleban első helyre kerülök, de ha nekem fogalmam sincs arról a tartalomról amiben első az oldalam akkor semmit sem ér! ilyen pl: a legtöbb optimalizált hitelügyintéző oldal.
Persze ebből a fejlesztőknek van pénzük, de nagyon kevés, vagy szinte nincs is hasznos információ az oldalon.

Jó dolog a Seo mindenképpen, csak sokan vannak - és egyre többen - akik ezzel visszaélnek... Nekem szintén van kevésbé profi optimalizált oldalam, de mégiscsak sikerült első lenni az adott kulcsszavakra. De nem EZT érzem "dicsőségnek", hanem azt, hogy az oldalamon 2-3 vagy több percet tölt a kedves látogató, és olyan hasznos visszajelzéseket ad amire büszke lehetek.

Összességében szeretnék én is mindenképpen Seoval -egyszermajd- komolyan foglalkozni, de előbb legyen meg az elképzelés, hogy mire szeretnék optimalizálni, és milyen hasznos tartalmat fogok feltölteni az oldalra, és csak utána gondolkodni a Keresőoptimalizáláson...

Nincsenek megjegyzések: